INDIVIDU

Lees meer over wat wij kunnen betekenen voor jou als individu.

TEAM & ORGANISATIE

Lees meer over wat wij kunnen betekenen voor teams en organisaties.

Jackpot


Jackpot

Wat goed dat je mijn boek gelezen hebt en de keuze hebt gemaakt om jezelf in je eigen kracht te zetten en de reis te gaan maken! Want hoe informatief en confronterend mijn boek ook is, ik kan me heel goed voorstellen dat je - op basis van de inzichten die je hebt gekregen – de juiste aanmdoediging kunt gebruiken bij het terugvinden van je eigenwaarde en het integreren daarvan in je leven. Dat is precies de reden dat ik de training ‘Jackpot’ aanbied.

Deze reis terug naar je eigenwaarde kun je individueel doen, met mij samen of in een groep. Lees daarom zeker even verder.

 

 

  


Voorbereiding op je reis

Voordat je terug naar je eigenwaarde reist, doen we  eerst een ACT-persoonlijkheidsmeting. Dat is een meting die jouw krachten en je schaduwkanten goed in beeld brengt en die direct inzicht geeft in jou als persoon. Daarnaast doen we een neurotransmitteranalyse. Zo’n analyse brengt je actuele mentale fitheid in beeld en meet je dopamine-, serotonine-, acetylcholine- en GABA-spiegel. Stoffen in je hersenen die belangrijk zijn om je goed te voelen. Als die op het juiste niveau zitten, kun je in ieder geval fit deze reis maken. Tot slot doe ik een analyse die precies laat zien welke twee patronen in jou je het meest tegenhouden om in je eigen kracht te blijven. En die je dus steeds van je pad brengen.

Na deze drie analyses hebben we al heel wat te verwachten hobbels en bobbels onderweg in kaart gebracht. Die geven je ongetwijfeld kracht en moed die je onderweg in dit traject nodig hebt.

 Wil je meer informatie over de ACT-meting, de neurotransmitteranalyse en de analyse van jouw patronen die je het meest van je kracht vandaan houden? Deze vind je hier.

Individueel

Je maakt je reis terug naar jouw eigenwaarde zelf

Ik reik je in een eerste individueel gesprek de tools aan en stem een stappenplan met je af. Onderweg hebben we af en toe contact, op het moment dat en de manier die jou het best uitkomt. Je hebt 7,5 uur mijn persoonlijke aandacht tot je beschikking. Dat kan zijn door middel van individuele gesprekken, telefoongesprekken, online overleg, mailen, appen, etcetera. Net waar jij op dat moment bent op je reis haak ik even aan. Samen bekijken we de stand van zaken, zien we wat goed gaat en wat beter kan, wat er mist en welke verrassingen je onderweg tegenkomt. Op die manier stemmen we af wat je gaat doen met de inzichten die je hebt gekregen.

We maken de reis terug naar jouw eigenwaarde samen

In 9 persoonlijke gesprekken of een tweedaagse maken we samen de reis terug naar jouw eigenwaarde. We slaan piketpalen en brengen je route in beeld. Onderweg (ont-)moeten we beproevingen en inzichten waarmee we werken. Soms doen we een stapje terug om vooruit te komen en soms staan we daarvoor wat langer stil. Na deze tweedaagse plannen we een evaluatiedagdeel in, waarin we terugkijken op je reis, naar het hier en nu en naar de weg die voor je ligt. Wat ontvouwt zich voor jou en hoe zorg je ervoor dat je op je eigen weg blijft?

Resultaat:

 • Je kunt zoveel als mogelijk zijn wie je bent
 • Je voelt je goed, goed zoals je bent, goed genoeg
 • Je hebt patronen doorbroken en van je afgeschud
 • Je voelt je eigenwaarde
 • Je hebt meer succes en plezier
 • Je voelt je geluk meer intens

Groep

In een tweedaagse maken we samen met een groep de reis terug naar jouw eigenwaarde. We slaan piketpalen en brengen de route in beeld. Onderweg (ont-)moeten we beproevingen en inzichten waarmee we werken. Soms doen we een stapje terug om vooruit te komen en soms staan we daarvoor wat langer stil. Na deze tweedaagse plannen we een evaluatiedagdeel in, waarin we terugkijken op je reis, naar het hier en nu en naar de weg die voor je ligt. Wat ontvouwt zich voor jou en hoe zorg je ervoor dat je op je eigen weg blijft?

De groep bestaat uit ongeveer vijf deelnemers.

Resultaat:

 • Je kunt zoveel als mogelijk zijn wie je bent
 • Je voelt je goed, goed zoals je bent, goed genoeg
 • Je hebt patronen doorbroken en van je afgeschud
 • Je voelt je eigenwaarde
 • Je hebt meer succes en plezier
 • Je voelt je geluk meer intens
 • Je hebt peers leren kennen, van ze geleerd en zij hebben van jou geleerd

Online

In een onlinetraining van 10 weken maak jij je individuele reis terug naar jouw eigenwaarde. Tijdens de voorbereiding maak ik net als bij de live begeleiding eerst drie persoonlijke analyses: de ACT-meting, de neurotransmitteranalyse en de analyse van jouw belemmerende patronen die je van je kracht weghouden. Je reist individueel via de online omgeving van kracht-academie.nl, maar uiteraard is er ook ruimte voor persoonlijk contact tussendoor indien gewenst. Zie 'Losse contactmomenten’ hieronder.

In tien weken maak jij je reis. In de online omgeving word je uitgenodigd en aangemoedigd om te reflecteren, je bewust te worden van je inzichten en keuzes te maken. Maar ook om stappen te zetten, tegenslagen op te vangen en moed te verzamelen. Tussendoor tref je verschillende (schrijf-)opdrachten en extra leesvoer voor onderweg in je knapzakje. Zo blijf je moed verzamelen om verder te reizen.

Resultaat:

 • Je kunt zoveel als mogelijk zijn wie je bent
 • Je voelt je goed, goed zoals je bent, goed genoeg
 • Je hebt patronen doorbroken en van je afgeschud
 • Je voelt je eigenwaarde
 • Je hebt meer succes en plezier
 • Je voelt je geluk meer intens

Alleen de voorbereiding

Wil je de reis volledig zelf maken, maar wel gebruik maken van de ACT-persoonlijkheidsmeting, de neurotransmitteranalyse en inzicht in de twee patronen die jou het meest uit je kracht halen? Dan ben je goed voorbereid. Ik zet dan de metingen naar je uit en koppel de inzichten uit de analyses aan je terug in een individueel gesprek van ca 1,5 uur.

Resultaat:

 • Je bent klaar voor de reis
 • Je hebt de juiste tools voor onderweg
 • Je heb inzicht in wele beproevingen je te wachten staan

Losse contactmomenten

Je kunt met mij altijd een contactmoment inplannen. Dit kan via mail, whatsapp, telefoon, teams, zoom, persoonlijk, net wat jouw voorkeur heeft. Ook het tijdvak kun je naar believen invullen. Of dit nu een half uur, een uur of twee uur is, we maken het contact op maat voor waar jij op dat moment behoefte aan hebt.  

Prijs

Individueel
Je reist zelf: € 1.495, inclusief voorbereiding (drie analyses) 

We reizen samen
1.Tweedaagse met evaluatiedagdeel: € 1995
2. Of 9 losse persoonlijke gesprekken: € 2495

Inclusief voorbereiding met drie analyses

Groep
Tweedaagse met evaluatiedagdeel: € 1445 per persoon
Inclusief individuele voorbereiding met drie analyses 

Online
€ 895 inclusief voorbereiding (drie analyses)

Alleen voorbereiding
€ 645 voor drie analyses

Losse contactmomenten
€ 90 per half uur

Heb je een vraag of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met mij op.

Wil jij direct op reis terug naar je eigenwaarde? Dat kan! Inschrijven? Pak je koffer en lets hit the road! Neem dan gerust contact met mij op of mail naar maaike@kracht-oa.nl.