INDIVIDU

Lees meer over wat wij kunnen betekenen voor jou als individu.

TEAM & ORGANISATIE

Lees meer over wat wij kunnen betekenen voor teams en organisaties.

Over KRACHT


Kracht gelooft en ervaart dat het ontdekken, onderkennen en ontwikkelen van de natuurlijke kracht , je karakter (persoonlijkheid), in jezelf en in teams de meest effectieve en bestendige weg is naar het waarmaken van ambities en dromen.

De kleuren en smaken in jezelf, je team en je organisatie die je kent en leert kennen, wellicht met behulp van instrumenten als Disc, Management Drives en Insights, zitten al in jou, je team en je organisatie. “De muziek is al gemaakt, je hebt alle tonen in je”. Een quote uit de film ‘As it’s in heaven’. 

De ene ‘muzieknoot’ is meer of minder ontwikkeld dan de ander. Dit kan in overeenstemming, maar ook in rivaliteit zijn met hetgeen van je verwacht wordt in je team, de organisatie of in je privé leven. 

Kracht maakt middels een analyse jou natuurlijke en minder natuurlijke competenties inzichtelijk.  Dit kan ook voor je team Vanuit die gegevens kijken we naar de match en dus in hoeverre je je natuurlijke kracht leeft en werkt. Hoe meer overeenstemming, hoe meer energie en succes je zult hebben. Is die match minder, dan kost het je meer energie en geniet je minder van je eigen successen.

Met dit inzicht van overeenkomsten en verschillen ondersteunen we jou, je team en de organisatie met verschillende tools (w.o. individuele- en groepstraining en tal van andere interventies) om volledig in je KRACHT te komen. 

Ontwikkelen van je karakter betekent dus niet jezelf aanpassen aan wat van je verwacht wordt in je omgeving (werk en privé), maar jezelf beter leren kennen en je eigen krachten verder ontwikkelen; je haalt het uit jezelf.

Dit:

  • Geeft energie en vitaliteit
  • Verkleint daarmee het risico op burn-out
  • Een meer effectieve samenwerking
  • Met meer begrip en waardering voor elkaar en jezelf
  • Betere communicatie en minder (innerlijke) conflicten

Kortom: jij en je organisatie worden meer authentiek. Haal er uit wat er inzit en kom in je kracht!