INDIVIDU

Lees meer over wat wij kunnen betekenen voor jou als individu.

TEAM & ORGANISATIE

Lees meer over wat wij kunnen betekenen voor teams en organisaties.

Maaike


Persoonlijk

In 1975 ben ik geboren als middelste in een gezin van 3 kinderen. Mijn oorsprong ligt in het westfriese Medemblik. Na als kind regelmatig te zijn verhuisd in Nederland ben ik op mijn 20e neergestreken in het dorpje Middenmeer waar ik momenteel leef. In 2004 is mijn oudste zoon Sam geboren en in 2007 mijn 2e zoon Tys. Een intense tijd brak aan. Hij bleek ziek te zijn en is op de leeftijd van 8 maanden overleden aan de gevolgen van Pulmonale Hypertensie. Ons gezin werd gedompeld in diepe rouw. Met hard werken en veel hulp zijn we allen weer goed gaan funtioneren. In 2009 is op de valreep van ons huwelijk onze 3e zoon Cas geboren. Sinds enkele jaren kunnen we stellen dat we (weer) gelukkig zijn.

Opleiding

Na de HEAO ben ik parttime gaan leren. Verschillende studies en opleidingen zijn met succes de revue gepasseerd. De gene die voor mij de meeste meerwaarde hebben gebracht zijn mijn MBA studie met afstudeer richting verandermanagement, de leergang Niet Rationele Processen in Organisaties voor hoger management, verschillende leiderschapsprogramma's en opleidingen tot trainer, projectmanager en consultant via mijn voormalig werkgever de Rabobank. Ook heeft het volgen van verschillende leergangen bij de Amerikaanse psycholoog Cohen me veel wijsheid gebracht. Hij heeft met zijn pychiatrische achtergrond de bankwereld verrijkt met Leiderschaps- , Salestrainingen en NLP gerelateerde motivatietechnieken. Meer recentelijk heb ik een faalangstreductietraining gevolgd en heb deze doorvertaald naar de praktijk. Ook ben ik mijn studie Sociale en Organisatie pschychologie aan de Universiteit gestart. Inmiddels heb ik mijn bachelor bereikt en kan ik mij gaan verdiepen in het vakgebied van de Organisatiekunde met oog voor de mens daar in. Daarnaast heb ik mij bekwaamd tot Actor waar de De ACTMe® analyse uit voortkomt en volg ik de opleiding voor Thema Gecentreerde Interactie (Participerend Leiderschap).

klik hier voor mijn volledige CV

Zakelijk

In 1994 ben ik mijn cariere begonnen bij de Rabobank. In de 21 jaar dat ik daar werkzaam ben geweest heb ik tal van verschillende functies op verschillende lokaties mogen bekleden waaronder die van Financieel Specialist, Projectmanager, Consultant, Implementatie Begeleider van Cultuurtrajecten, Processen en Systemen en als Manager in de lijn. In deze jaren heb ik een schat aan ervaring en kennis opgedaan wat mijn huidig functioneren verrijkt.  

Zie mijn LinkedIn profiel voor meer informatie

Maaike Pronk 

Het is mijn ambitie om individuen, teams en organisaties in hun kracht te brengen!